gumb domov storitve gumb o nas gumb higiena gumb kontakt mediji gumb

O NAS

Metka Grošl
metkaZ medicinsko pedikuro se ukvarjam že vrsto let in sem si ob tem nabrala precej izkušenj. Radovednost, dovzetnost in želja po izboljšavah sta moje gonilo,v največje veselje mi je, kadar se skupaj s strankami veselim uspehov. V naši družini je že več generacij imelo sladkorno bolezen. Zaradi tega se še bolj zavedam kako pomembna je skrb za zdrave noge pri teh bolnikih, kot tudi pri drugih, npr. tistih z arterijsko žilno boleznijo, z oslabelim imunskim sistemom, zaradi drugih bolezni itd. Z živim zanimanjem spremljam novosti na področju medicinske pedikure in skušam kar je dobrega prenesti v prakso.
Verjamem, da z ustrezno nego nog lahko izboljšamo marsikatero vašo težavo in s tem kvaliteto življenja. Veselim se srečanja z Vami.

 

Tanja Škufca
tanjaKončano imam Srednjo šolo za farmacijo, kozmetiko in zdravstvo v Ljubljani, smer kozmetični tehnik. Šele zadnjih nekaj let sem dobila priložnost, da delam tisto, kar me veseli, mi daje vedno nove navdihe ter znanja in pri tem delu uživam . Odlikujejo me natančnost, prijaznost, komunikativnost, vestnost in zanesljivost. Rada se učim in s tem nadgrajujem svoje znanje.
Strokovno opravljena pedikura je pomembna za dobro počutje in ohranjanje zdravja. Negovane noge so lepe in pri tem vam lahko pomagam, zato se veselim srečanja z Vami!

 


NAŠE VREDNOTE:
Na prvo mesto postavljava zdravje, znanje, poštenost, odgovornost, družbeno odgovornost, spoštljivost do ljudi in narave, empatijo in prijaznost. Pri nas boste slišani in upoštevani. Spoštujeva dogovore. Od narave se učiva, trudiva se biti nežni in blagi do drugih in sebe.
POSLANSTVO:
Nuditi strokovno nego in svetovati ljudem pri ohranjanju zdravih in lepih nog.
CILJI:
Prebivalcem Grosuplja in okolice približati sodobne metode pri negi problematičnih nog. Spremljati napredek v stroki, se razvijati in rasti a ostati v mejah, ki še omogočajo pristne stike s strankami in kvalitetne storitve.

Vsa vprašanja ali povpraševanja po naših storitvah in informacije dobite na info@propedis.si.

Pišite nam