gumb domov storitve gumb o nas gumb higiena gumb kontakt mediji gumb

Medicinske sponke

medicinskesponke

(3TO in druge) - učinkovita in neboleča rešitev za vraščene nohte na nogah ...

(3TO in druge) - učinkovita in neboleča rešitev za vraščene nohte na nogah. Vraščeni nohti predstavljajo velik problem zlasti, ker je to povezano z bolečino in vnetji obnohtnih tkiv, rast divjega mesa ipd.

Z nestrokovno nego se težava stopnjuje, vzpostavi se začaran krog , ki v mnogih primerih na koncu pripelje do kirurške odstranitve nohta. Po operaciji se vraščanje pogosto ponovi. medicinskesponke1

Razlogi za nastanek vraščenih nohtov so lahko zelo različni; od dednosti, anatomije, neprimerni čevlji; preozki ali premajhni čevlji ali z visoko peto, poškodbe, nestrokovno krajšanje nohtov, deformacije zaradi glivičnih okužb in podobno.
Težave lahko odpravimo z namestitvijo primerne sponke, še posebej učinkovita se je izkazala trodelna 3TO sponka. Narejena je iz medicinskega jekla, ki ne vsebuje alergenov. Namestitev sponke je neboleča. Terapija praviloma traja več mesecev (8 ali več , potrebno je doseči, da se noht zravna, preraste in “navadi” rasti v pravilni obliki. Rešitev je v več kot 90% primerov trajna. Po končani terapiji je potrebno nadaljevati s primerno nego nog, pravilnim striženjem nohtov, nošenjem primerne obutve. ..
Sponke lahko nosijo tudi otroci, lahko jih namestimo tudi na nohte na rokah. 

VIR: http://www.nailbracing.com.au

 

Vsa vprašanja ali povpraševanja po naših storitvah in informacije dobite na info@propedis.si.

Pišite nam